Henkilökohtainen enkeliviesti

Enkeliviesti on rakkaudellinen viesti enkeleiltä. Se sisältää ohjausta, lohdutusta, iloa ja rakkautta. Viesti on lähtöisin Korkeimmasta Valoenergiasta enkeleidesi kautta. 

Enkeliviesti on turvallinen: se on puhdasta valoa ja rakkautta.  ♥

Käytän viestissä erilaisia Doreen Virtuen ja/tai Diana Cooperin enkelikortteja, tai muita enkelikortteja Korkeammalta saamani opastuksen mukaan. Enkelit opastavat minulle mitä enkelikortteja minun tulee käyttää, ja miten monta korttia sinulle nousee. Jos kysymyksesi liittyy johonkin tiettyyn aiheeseen (ura/työ, rakkaus, terveys), käytän siihen aiheeseen liittyviä enkelikortteja. 

Olen käynyt Radleigh Valentinen Certified Angel Card Reader™ -koulutuksen, eli olen sertifioitu enkelikorttitulkitsija (CACR). Olen myös Angelic-reikiⓇ ja uuden ajan Mikael-reiki energiahoitaja (Mikael-hoito (LEON)). Tulkintani on intuitiivinen kanavointi enkelimaailmasta.

Tässä palautetta kanavoimistani enkeliviesteistä:

”Olen nyt tilannut sinulta useamman viestin. Viestit ovat sattuvia. Tuntuu ihmeelliseltä, että kortit ovat nousseet ilman valikointia.”

”Kaunis kiitos enkeliviestistä. Saan siitä paljon voimia kevääseen. Kiitos paljon.”

”Kiitos aivan ihanasta viestistä.” 

”Olen lukenut viestin monta kertaa ja vedet ovat nousseet silmiin joka kerran.” 

”Viesti tuntui niin tutulle ja omalle. KIITOS ihanan viestin välittämisestä.”  


Kanavoimani henkilökohtaisen enkeliviestin energiavastine on 55 €. Jokaista tilattua viestiä vastaan istutetaan yksi puu ja annetaan ateria varattomalle. Saat viestisi viimeistään noin viikon kuluttua tilauksesta.

Tilaa oma viestisi täältä.

Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️