Enkelikirjeen viikon 45 (2.-8.11.2020) enkeliviesti

VIIKKO 45 (2.-8.11.2020)

Uusi kumppani

“Sattumanvarainen tapaaminen osoittautuukin merkitykselliseksi. Kyseessä on jumalallisesti järjestetty kohtaaminen, jonka myötä käynnistyvä tapahtumaketju on vastaus rukouksiisi. Tutkiskele tarkoin uusia ihmisiä, joita lähetämme elämääsi. Tunnistat heidät siitä, että he herättävät sinussa tuttuuden ja turvallisuuden tunteen.”

Elämääsi on astumassa uusia ihmisiä. He voivat tulla luoksesi ihan fyysisesti, kasvokkain tapahtuvana tapaamisena, tai sosiaalisen median, radion, puhelimen, videoiden tai muiden väylien kautta. Ole avoimena vastaanottamaan uutta!

Sinua johdatetaan nyt kohti sellaisia ihmisiä, jotka sopivat elämääsi juuri nyt. Saat heiltä sitä vertaistukea, apua, ystävyyttä tai opastusta, jota kaipaat ja jota tarvitset juuri nyt.

Muista, että jotkut ihmiset tulevat vain käymään elämässäsi. Heillä on jokin tietty tarkoitus, tietty opastus tai opetus, jonka he sinulle lahjoittavat, ja kun heidän työnsä on tehty, he poistuvat elämästäsi. Anna heidän mennä, vaikka se siinä hetkessä saattaakin tuntua surulliselta. Kun päästät näistä ihmisistä irti, luot tilaa elämääsi, ja uusia, sinulle tähän hetkeen sopivia ihmisiä tulee siihen tilalle.

Et jää koskaan yksin. Enkelit ovat aina kanssasi, myös vaikeina hetkinä (ja erityisesti silloin!). Pyydä, että saat tuntea heidän läsnäolonsa, ja he tekevät parhaansa, jotta tuntisit heidän rakkautensa lämmön.

Elämääsi tuleva uusi kumppani voi olla myös eläin, joka nyt astuu elämääsi. Mieti, mitä kyseinen eläin voi tarkoittaa; miksi juuri se tuotiin elämääsi juuri tällä hetkellä. Löydät merkityksen, kun pohdit asiaa hiljaisuudessa.

Marraskuun aikana elämääsi tulee jotain uutta. Pidä silmäsi auki, niin huomaat paremmin enkelten sinulle antaman opastuksen ja merkit. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *