Enkelikirjeen viikon 44 (26.10.-1.11.2020) enkeliviesti

VIIKKO 44 (26.10.-1.11.2020)

Virkistäytyminen

“Kehosi kaipaa virkistävää ja hapekasta ilmaa, jota ruoho, puut, kukat ja muut kasvit meille tuottavat. Vietä tänään aikaa raikkaassa ulkoilmassa, mahdollisimman luonnonläheisessä paikassa. Avaa kotonasi verhot ja ikkunat, niin että myös sisätilat voivat raikastua.”

Tarvitset nyt raitista ilmaa. Enkelit opastavat sinua viettämään aikaa happirikkaassa, raittiissa ulkoilmassa. Pienikin happihyppely päivän aikana auttaa jaksamaan tänä sateisena ja syksyisen pimeänä ajanjaksona.

Pimeyden lisääntyessä raittiin ilman vaikutus korostuu. Jaksat paremmin, kun käyt ulkona hengittämässä muutaman kerran syvään. Jos jaksat, pieni kävelylenkki tai pidempikin vaellus tai luonnossa oleskelu on nyt se, mitä sinua ohjataan tekemään.

Luonnossa ja ulkoilmassa oleskelu myös maadoittaa sinua. Maadoittuminen puolestaan auttaa kantamaan nyt meillä täällä ja maailmalla vellovat kollektiiviset energiat, jotka saattavat muuten tuntua ahdistavilta tai synkiltä.

Muista, että tämä on vain yksi vaihe elämässä, ja että olet tässä ajassa, tässä hetkessä, tarkoituksella. Sinulla on merkitys. Olet elossa ja olemassa tänä erikoislaatuisena vuotena 2020 tietystä syystä. Luota, että asiat selviävät ja kaikki kääntyy lopulta hyväksi.

Raitis ilma auttaa vapauttamaan ajatuksiasi pois huolten ja pelkojen kierteestä, johon ne ovat juuttuneet. Se tuo lisää happea kehoosi ja soluihisi. Alat voimaan paremmin.

Keskity tällä viikolla siis ulkoilemaan niin paljon kuin mahdollista. Päivittäinen happihyppely on tärkeää sinulle tässä hetkessä, joten pyri käymään ulkona joka päivä edes muutaman minuutin ajan. Mitä kauemmin raittiissa ilmassa oleskelet, sitä enemmän huomaat myönteisiä vaikutuksia omaan mielialaasi.

Tuuleta kotiasi ja päästä myös kotiisi happirikasta ulkoilmaa. Huomaat, miten sisällä onkin yhtäkkisesti energisempi, raikkaampi olla.

Nauti päivän valoisasta ajasta tai sukella syysiltojen pimeyteen katuvalojen heijastuessa asvaltista. Hengitä syvään ja tunne, miten solusi täyttyvät raikkaalla hapella. Tunne, miten enkelit ovat kanssasi tässä hetkessä. Olet elossa, ja sinua kannatellaan.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *