Päivän enkeliviesti: Yltäkylläisyys

Yltäkylläisyys

“Jos taloudellinen tilanteesi kaipaa kohennusta, aloita luovuttamalla rahahuolesi meidän haltuumme. Me opastamme sinua ja näytämme, miten yltäkylläisyyttä luodaan ja vastaanotetaan. Yhteisvoimin raha-asiasi tulevat kuntoon juuri niin nopeasti kuin mihin itse olet valmis.”

Enkelit tuovat sinulle tänään vahvistusta: tilanteesi korjautuu. Runsaus ja yltäkylläisyys on osa sielusi sopimusta. Siinä virrassa saat ja pääset olemaan, kun aika on sinulle oikea.

Rahaan liittyy joitakin oppiläksyjä, joita olet tullut tänne kokemaan. Sinulle vahvistetaan nyt, että tilanteesi on parantumassa. Anna rahaan liittyvät huolesi ja murheesi enkelten kannettavaksi. He auttavat sinua. Olosi kevenee, kun annat kantamasi taakan enkelten haltuun.

Muista, että elämässäsi on parhaillaan myös muuta runsautta kuin taloudellisilla mittareilla mitattavissa olevaan runsautta.

Kiinnitä enemmän huomiota siihen, mitä hyvää elämässäsi juuri nyt on – olipa se miten pientä tai vähäpätöisen oloista tahansa. Sillä todellisuudessa se ei ole pientä eikä vähäpätöistä: kiitollisuus mistä tahansa asiasta elämässäsi juuri nyt kohottaa sinua ja avaa lisää portteja runsauden virralle elämääsi.

***  

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit suomeksi ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *