Päivän enkeliviesti: Luota

Luottamus elämään

“Eteenpäin pääseminen ei välttämättä edellytä sitä, että luotat itseesi. Riittää, että luotat Jumalaan ja tiedät hänen toimivan sekä kauttasi että rinnallasi kaikin mahdollisin tavoin. Jos luottamuksesi itseesi horjuu, voit aina luottaa meihin. Me vahvistamme uskoasi ja valamme sinuun rohkeutta.”

Luota, että asiat tapahtuvat kuten niiden kuuluu tapahtua. Luota, että tilanteesi ratkeaa parhain päin.

Joskus rukouksiin vastaaminen tuntuu kestävän. Rukouksista huolimatta tilanne ei tunnu muuttuvan. Sinulta pyydetään nyt luottamusta. Pyyntösi on kuultu ja siihen vastataan parhaillaan. Prosessi on käynnissä.

Se, että vastaus ja tulos näkyy sinulle konkreettisesti arkisessa elämässäsi, voi mennä vielä hetki. Ole siis kärsivällinen ja jaksa luottaa. Pinnan alla tapahtuu koko ajan paljon asioita. Ne tulevat näkyväksi, kun aika on oikea.

Luota ja usko, että sinua kannatellaan nyt niin monin eri tavoin, joista kaikista et ole edes tietoinen. Olet turvassa ja rukouksesi on kuultu. Luota, että vastaus on tulossa sinulle juuri oikealla aikataululla.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit suomeksi ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *