Päivän enkeliviesti: Itsenäinen työ

Itsenäinen työ

“Yrittäjyys sopii ajatusmaailmaasi ja elämäntilanteeseesi. Itsenäisenä yrittäjänä voit seurata vaistojasi ja saamaasi jumalallista ohjausta paremmin kuin ulkopuolisen työnantajan palveluksessa. Me olemme työtovereitasi ja yhteistyökumppaneitasi, ja pysymme uskollisesti vierelläsi varmistamassa sen, että menestyt kaikin tavoin.”

Enkelten kortti tälle päivälle on yrittäjyys. Se voi tarkoittaa yrittäjyyttä omana elämänpolkunasi tai osana sitä. Tänään tällä kortilla on kuitenkin toinenkin, paljon henkilökohtaisempi merkitys.

Enkelit tuovat tänään tietoisuuteesi sen, että olet oman elämäsi itsenäinen työskentelijä. Sinä itse teet ne päätökset ja valinnat, jotka vaikuttavat elämääsi nyt. Nämä päätökset ja valinnat vaikuttavat ennenkaikkea tulevaan elämääsi. Teetkö nuo päätökset ja valinnat lähtöisin rakkaudesta vai pelosta?

Enkelten viesti sinulle tänään on, että voit omalla asenteellasi ja omilla teoillasi, omilla valinnoillasi, vaikuttaa moneen asiaan omassa elämässäsi.

He muistuttavat sinua myös olemaan armollinen itsellesi: kaikki muutokset eivät tapahdu yhdessä hetkessä. Tee työtä pitkäjänteisesti itsesi kanssa. Menet sitä kautta joka hetki hieman eteenpäin. Polkusi aukeaa askel askeelta.

Sinulle rakastavasti kerrotaan, että jos siirrät vastuun elämästäsi ja päätöksistäsi toiselle ihmiselle, luovutat silloin elämäsi toisen tekemien valintojen varaan.

Enkelit kannustavat sinua tänään näkemään jotain hyvää elämässäsi. He kannustavat sinua tiedostamaan, että vaikutat itse paljon omaan elämääsi. Tee valintasi ja päätöksesi rakkaudesta, älä pelosta. Muista, että työtovereinasi ja matkakumppaneinasi on tänäkin päivänä paljon enkeleitä.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit suomeksi ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *