Päivän enkeliviesti: Hiljenny kuuntelemaan

Kuuntele

“Hiljennä mielesi, niin kuulet lempeän ja rohkaisevan muistutuksemme siitä, että kaikesta on jo huolehdittu. Pysyttele tyynenä ja vastaanottavaisena, äläkä määrittele liian tarkasti, millä tavalla ja missä muodossa toiveesi toteutuvat. Hiljainen mieli ja rentoutunut keho saa sinut kuulemaan äänemme selkeästi ja välittömästi. Pyyntömme sinulle kuuluu: ‘Kuuntele!’”

Hiljennä mielesi ja kuuntele. Syvältä sisältäsi, sielustasi, kumpuaa opastus, jota seurata.

Kuuntele sisäistä ääntäsi ja luota sen opastukseen. Se kertoo mitä polkua seurata, mitä suuntaa valita.

Ota tänään aikaa siihen, että hiljennyt; rauhoitut hetkeksi, yksin, omaan hiljaisuuteesi. Mitä portteja se sinulle avaa?

Hiljenny, se rauhoittaa mielesi ja avaa sinut vastaanottamaan opastuksen.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit suomeksi ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *