Päivän enkeliviesti: Avaudu rakkaudelle

“Avioliitto tarkoittaa kahden sielun sitoutumista toisiinsa ja niiden yhdistymistä rakkaudessa ja keskinäisessä kunnioituksessa. Tämä merkitsee tahtoa syventää rakkautta ajan myötä. Naimisiin meneminen on todiste siitä, että ihminen uskoo lujasti rakkauden voimaan. Muistathan pitää tuon uskon ja rakkauden kipinän elävänä joka päivä.”

“Rukouksesi ja myönteiset odotuksesi on kuultu ja niihin on vastattu. Olemme työskennelleet kanssasi tämän asian parissa aivan sen alusta saakka ja varjelemme edelleen sinua ja kaikkia muitakin asianosaisia. Pysyttele nykyisellä polullasi, sillä se johtaa sinut pitkälle toivomaasi suuntaan.”

Antaudu tunteillesi. Avaudu sille mitä kaipuusi kertoo sinulle, ja näe sen kauneus. Uskalla rakastaa ja tulla rakastetuksi.

Sinulle muistutetaan tänään, että sinä olet rakkauden arvoinen, sinä OLET rakkaus ihmiskehossa.

Sinulle vahvistetaan, että rukouksesi rakkauteen liittyen on kuultu. Luota vastauksen tulemiseen, kun aika on oikea, myös kaikille muille osapuolille.

Avaa ottamaan vastaan rakkaus, jota elämässäsi jo on ja jota siihen on tulossa lisää. Avaa sydäntäsi tänään rakkaudelle.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit suomeksi ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *