Enkelikirjeen viikon 37 (7.-13.9.2020) enkeliviesti

VIIKKO 37 (7.-13.9.2020)

Perhe

“Vallitseva tilanne on saanut alkunsa johonkin perheenjäseneen liittyvästä vahvasta kokemuksesta tunnetasolla. Me voimme auttaa sinua ymmärtämään tapahtunutta ja eheyttämään tilanteen. Luo mielikuva tyynnyttävästä sinisestä valosta ja suuresta joukosta enkeleitä, jotka ympäröivät sinut, tuon toisen henkilön ja koko tilanteen.”

Perhe-elämä ei aina ole pelkkää auringonpaistetta. Voi tulla väärinkäsityksiä ja ristiriitoja. Tällä viikolla enkelit rakastavasti tukevat sinua jossakin tällaisessa tilanteessa, joka liittyy perheeseesi tai sukuusi. Pyydä enkelten apua käsittelemään ja kohtaamaan tilanne mikä painaa mieltäsi.

Perhe on myös tukesi ja turvasi. Jos et koe sitä oman biologisen tai valitun perheen kanssa, muista, että sinulla aina suuri taivaallinen enkeliperhe tukemassa ja auttamassa sinua. Pyydä heidät luoksesi kun tunnet itsesi yksinäiseksi tai avuttomaksi. Enkeliperheesi auttaa sinua ja tukee eteenpäin.

Lähetä rakkautta itsellesi ja henkilöille, joita tilanne koskettaa. Jos et pysty tuntemaan rakkautta näitä henkilöitä kohtaan, kuvittele mieleesi vaaleanpunainen valo, jonka lähetät heille. Jos sekin on vaikeaa, sano vain yksinkertaisesti: “Lähetän rakkautta XX:lle.” Vaikka et tuntisikaan rakkautta tai mitään positiivisia tunteita tuota henkilöä kohtaan sanoessasi rakkaudenlähetyksen, pelkkä aikomus ja sanat riittävät. Enkelit välittävät viestisi perille mitä rakastavimmin.

Pyydä enkeleitä luoksesi ja muiden tilanteessa osallisena olevien luokse. Pyydä, että enkelit ovat kanssanne kun käsittelette tätä tilannetta joko yhdessä tai yksin. Enkelit auttavat ja tukevat teitä tässä prosessissa.

***⠀

💕 Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

💕 Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

💕 Tilaa ilmainen Enkelikirje: enkelikortit.fi/enkelikirje


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *