Enkelikirjeen viikon 19 (4.-10.5.2020) enkeliviesti

Enkelikirjeen viikon enkeliviesti ❤️

VIIKKO 19 (4.-10.5.2020)

Tilaisuus anteeksiantoon

“Vallitseva tilanne antaa sinulle mahdollisuuden eheytymiseen ja kasvuun, ja voit luopua kielteisistä toimintamalleista. Me autamme sinua päästämään irti katkerista ajatuksista, tunteista ja energioista. Saat kokea sisimmässäsi aivan uudenlaista rauhaa ja myötätuntoa.”

Tällä viikolla enkelit tuovat tietoisuuteesi sen, että nyt on mahdollisuus upeaan kasvuun: paranemiseen, anteeksiantoon ja negatiivisesta irtipäästämiseen. Käytä tämä tilaisuus siihen, että annat anteeksi jotain sellaista, jonka kaunaa olet kantanut mukanasi kauan. Tämä hetki on täydellinen käsitellä tuo asia pois päiväjärjestyksestä. Olet jo käyttänyt siihen liian monta vuotta elämästäsi – älä anna sen vaikuttaa sinuun ja elämääsi enää yhtään pidempään.

Kyse voi olla tuhoisasta toimintamallista, jonka olet oppinut joko jo lapsuudessasi tai myöhemmin elämässäsi negatiivisten kokemusten kautta. Tai kyse voi olla toimintamallista, jonka taakse vetäydyt, koska haluat suojella itseäsi (etkä välttämättä edes ymmärrä tekeväsi niin, etkä varsinkaan tästä motiivista lähtien).

Kyse voi olla myös toisen tekemästä loukkauksesta, jonka olet kohdannut. Kyse voi olla myös jostain vääryyden tunteesta, jota olet kantanut mukanasi. On tullut aika antaa anteeksi ja vapauttaa itsesi tuolta taakalta.

Käytä tällä viikolla aikaa kääntyäksesi sisäänpäin. Mitä varjopuolia sieltä paljastuu? Mitä sellaista, jota et ole halunnut tai osannut aikaisemmin nostaa valoon itsesi nähtäväksi, pidät haudattuna sisälläsi? Nyt on tullut aika kohdata näitä asioita.

Sinä olet turvassa, ja sinun on turvallista käsitellä näitä asioita. Voi viedä vielä aikaa, tunteja, päiviä, jopa viikkoja, ennenkuin saat sisäisen rauhan niiden suhteen. Mutta tärkeintä on, että aloitat tuon työn nyt. Sinä olet nyt tarpeeksi vahva tekemään tämän työn. Sinun ei tarvitse enää kantaa näitä asioita mukanasi. On tullut aika päästää ne vapauteen, ja vapauttaa samalla itsesi niiden ikeen alta.

Muista, että enkelit auttavat sinua tässä työssä, kun pyydät heidän apuaan. He kannattelevat sinua, kun kohtaat vaikeita aikoja. He iloitsevat kanssasi, kun saat läpimurron tai oivallat jotain syvää. He lohduttavat, pitävät sinua hyvänä ja rakastavat sinua, kaiken aikaa. Sinä olet turvassa ja täysin rakastettu.


💕 Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

💕 Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

💕 Tilaa ilmainen Enkelikirje: enkelikortit.fi/enkelikirje


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *