Enkelikirjeen viikon 18 (27.4.-3.5.2020) enkeliviesti

Enkelikirjeen viikon enkeliviesti ❤️

VIIKKO 18 (27.4.-3.5.2020)

Johdatus

“Sinulle on lähetetty upea oivallus tai idea vastauksena rukouksiisi. Voit luottaa siihen ja edetä sen toteuttamisessa turvallisin mielin ja tietoisena siitä, että olemme vierelläsi kaikissa vaadituissa vaiheissa. Pyydä tukeamme ja ole valmis vastaanottamaan sitä. Autamme sinua mielellämme.”

Sinulle vahvistetaan, että saamasi merkit ja ajatukset ovat taivaallista alkuperää. Ne ovat vastauksia rukouksiisi. Opastuksesi on aitoa ja todellista.

Olet pyytänyt ratkaisua ongelmiin, joita olet kohdannut. Tällä viikolla saat niitä.

Muista, että vastaukset eivät välttämättä tule siinä muodossa kuin itse olet ajatellut niiden tulevan. Ratkaisu ei välttämättä ole sellainen kuin olet itse sen mielessäsi kuvitellut. Oma käsityksesi ja tietosi asian laajemmasta kuvasta on rajallinen, joten älä myöskään rajoita sitä, miten tilanne ratkaistaan ja rukoukseesi vastataan.

Tällä viikolla enkelit haluavat sinun tietävän, että saamasi opastus on luotettavaa ja totuudenmukaista. Tunnistat sen siitä, että sinulla on hyvä olo. Tunnet keveyttä asian tiimoilta. On helpompi hengittää ja tuntuu hyvältä.

Jos tunnet vastenmielisyyttä, epäilyä tai jokin ei vain tunnu oikealta, ei ajatus ole lähtöisin korkeammasta. Se voi olla oman egosi tuotosta. Tai se voi olla muiden ihmisten, ympäröivän yhteiskunnan, median tai jonkun muun ulkopuolisen tekijän vaikutuksesta tullut ajatus, että näin asia pitää hoitaa/tehdä, jotta se olisi “oikein” tai muiden mielestä sallittua tms. Kuuntele ja tunnustele siis miltä sinusta tuntuu. Miltä vatsanpohjassa tuntuu? Miltä sisälläsi tuntuu? Se opastaa sinua oikeaan.

Sinulle vahvistetaan nyt, että olet aina ja jatkuvasti johdatuksessa. Katso tämän viikon kortin kuvaa. Kuten kortin kuvassa, on sinullakin aina näkymättömät apuvoimat ympärilläsi. Mutta on oma valintasi kuunteletko tätä opastusta. Pidätkö mielesi avoimena vai suljetko sen arjen hälyyn ja oman mielesi koko ajan rullaavaan ajatusten ja huolten pyörään?

Hiljenny, kuuntele opastusta, kuuntele sisäistä tunnettasi ja toimi sen mukaisesti. Tiedät, mikä on oikea suunta sinulle. Usko ja luota, että asiat ratkeavat aina pitkässä juoksussa parhain päin.

Kiitos, kiitos, kiitos.


💕 Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

💕 Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

💕 Tilaa ilmainen Enkelikirje: enkelikortit.fi/enkelikirje


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *