Enkelikirjeen viikon 17 (20.-26.4.2020) enkeliviesti

Enkelikirjeen viikon enkeliviesti ❤️

VIIKKO 17 (20.-26.4.2020)

Herkkyys

Arkkienkeli Haniel: “Olet erityisen herkkä energioille ja tuntemuksille juuri nyt. Kunnioita itseäsi ja tuntemuksiasi.”

Enkelit opastavat sinua nyt kuuntelemaan herkällä korvalla itseäsi. Olet herkkä ympäröiville energioille, ja sinua pyydetään kunnioittamaan tätä herkkyyttäsi.

Älä puske väkisin eteenpäin suorittaen tätä aikaa elämässäsi. Anna itsellesi lupa rentoutua, lupa levätä.

Anna itsellesi lupa tuntea negatiivisia tunteita, myös pelkoa. Älä kuitenkaan jää näihin tunteisiin kiinni. Anna niiden tulla ja mennä.

Hae iloa ja nautintoa sinulle tärkeistä asioista, joita pystyt tekemään tai aistimaan tässä hetkessä. Kauniit kukat pöydällä, hyvä kirja tai ohjelma, hetki naurua ja iloa kantavat pitkälle.

Enkelit auttavat sinua tässä hetkessä. He kantavat sinua eteenpäin epävarmuuden ajassa. Olipa huolesi sitten taloudellinen, terveydellinen, perheeseen tai parisuhteeseen liittyvä tai mikä muu tahansa, enkelit auttavat sinua. Pyydä heidän apuaan, ja he auttavat.

Muista, että rukouksiisi vastataan aina, vaikka vastaus ei välttämättä ole juuri sellainen kuin itse sen mielessäsi olet kuvitellut. Älä rajoita enkeleiden käsiä auttaa sinua! Anna heille avoin valtakirja tehdä kaikkensa sinun parhaaksesi. Ja niin he myös tekevät.

Enkelit muistuttavat sinua nyt, että olet tärkeä Jumalan lapsi, eikä sinulle anneta tapahtua mitään sellaista, mikä ei olisi Korkeimman suunnitelman mukaista.

Usein ymmärrämme saamamme johdatuksen, ja miksi asioiden piti tapahtua kuten ne tapahtuivat, vasta jälkikäteen, kun näemme asiat riittävältä etäisyydeltä.

Tässä hetkessä tärkeää on, että jaksat luottaa ja uskoa, että tilanteesi paranee ja asiat korjaantuvat, myös kollektiivisella ihmiskunnan tasolla.

Sinä olet turvassa. Sinä olet rakkaus.

Kiitos, kiitos, kiitos.

***

💕 Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

💕 Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

💕 Tilaa ilmainen Enkelikirje: enkelikortit.fi/enkelikirje


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *