Päivän enkeliviesti: Sinä olet turvassa

Lapset

“Tunnet syvää kiintymystä lapsiin ja saat heiltä runsaasti vastarakkautta. Kaikki lapset tarvitsevat rakkautta, kiintymyksen osoituksia ja huomioita, eikä oma sisäinen lapsesi tee tästä poikkeusta. Voimme auttaa sinua selkiyttämään asioita ja avaamaan sydäntäsi niin, että sinulla on enemmän aikaa ja energiaa lapsille, jotka tarvitsevat sinua.”

Tämän päivän enkeliviesti kertoo siitä lohdutuksesta ja turvasta, jota aikuinen lapselle antaa. Ympärillä vellova epävarmuus ja pelko heijastuu nyt meidän jokaisen elämässämme. Tämän päivän opastus enkeleiltä kertoo, että sinun sisäinen lapsesi, sinä, olet suojassa ja turvassa. Lapsen lailla sinusta pidetään huolta.

Enkelit rakastavasti opastavat, että tässä ajassa on myös tärkeää huolehtia ihan konkreettisesti lähellä olevista lapsista. Kuunnella heidän huoliaan ja pelkojaan, ja tehdä heidän olonsa turvalliseksi. Ole se aikuinen tarvitsevalle lapselle, jollaista itse kaipaisit hädän hetkellä. Ole läheisellesi se turva, mitä nyt kaivataan.

Enkelit kertovat sinulle tänään, että olet lapsen lailla turvassa. Katso tämän päivän enkelikortin kuvaa: siinä enkeli pitää sylissään pyhää lasta. Sellainen sinäkin olet, oman enkelisi sylissä. Täysin turvassa, täysin rakastettu, juuri sellaisena kuin tässä hetkessä olet.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit suomeksi ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *