Päivän enkeliviesti: Palkitse itsesi

Palkitse itsesi

“Olet antanut viime aikoina paljon muille. Nyt sinun on aika ottaa vaihteeksi vastaan. Järjestä aikaa itsesi palkitsemiseen jollain mielekkäällä tavalla. Antaminen ja vastaanottaminen on pidettävä tasapainossa, jotta energiatasosi ja mielialasi pysyvät korkealla ja voit kaikin puolin paremmin.”

Enkelit tunnistavat miten paljon työtä olet tehnyt viime aikoina. He kannustavat sinua tänään ottamaan aikaa itsellesi ja palkitsemaan uurastuksesi jollakin sellaisella, mistä pidät ja mikä tuottaa sinulle iloa. Sinä olet ansainnut sen.

Tänään on tullut aika ladata akkuja ja täyttää omaa sisäistä energiavarastoa. Ota siis tänään aikaa olla rennosti, tehdä niitä asioita joista pidät ja nauttia elämästä uudella tavalla.

Sinua pyydetään myös tunnustamaan oma tekemäsi työ. Sitä on paljon, eikä kaikki siitä ole näkyvää muille. Anna itsellesi kiitosta siitä, että olet jaksanut, ja että jaksat edelleen uurastaa eteenpäin. Juhlista tätä sisäisellä tyytyväisyydellä ja riemulla. Kiitä itseäsi.

Tänään on siis itsensä palkitsemisen aika. Sinä ansaitset sen.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit suomeksi ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *