Päivän enkeliviesti: Päästä irti menneisyydestä

Menneestä irtautuminen

“Olet väynyt raahaamaan menneisyyttä mukanasi. Nyt on koittanut aika luopua taakasta. Säilytä itselläsi vain saamasi rakkauden lahja ja oppimasi asiat, ja jätä kaikki muut taaksesi. Et enää tarvitse etkä halua taakkaasi, joten voit luopua siitä.”

Paljon asioita on tapahtunut menneisyydessäsi. Negatiiviset asiat, muistot ja tunteet pitävät sinua vielä otteessaan. Nyt on tullut aika päästää niistä irti.

Enkelit rakastavasti opastavat sinua. Ota se oppi, minkä menneisyyden tapahtumista ja ihmissuhteista sait, mutta älä enää jää vellomaan niiden herättämissä tunteissa tai ajatuksissa. Se mitä on ollut, on ollut. Nyt ei ole enää se hetki, vaan nykyisyys. On aika, että sisäistät tämän.

Kannamme monesti mukana aikamoista painolastia menneisyydestä. Mitä on tapahtunut, mitä on sanottu, mitä tunteita olet tuntenut. Katso tätä painolastia nyt kriittisesti: tekeekö se tästä hetkestä elämääsi parempaa? Jos ei, niin ota rohkea askel, ja päästä mielessäsi irti näistä asioista.

Luovuta nämä negatiiviset ajatukset ja asiat enkeleille, jotta he voivat viedä ne valoon puhdistettavaksi. Pyydä tilalle puhdasta valon energiaa. Se kohottaa sinua ylemmäs ja auttaa päästämään irti.

Päästä ajatuksesi irti menneisyydestä. Nyt on tullut aika.

*** 

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit suomeksi ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *