Päivän enkeliviesti: Kuuntele

Hiljentyminen

“Hiljennä mielesi, niin kuulet lempeän ja rohkaisevan muistutuksemme siitä, että kaikesta on jo huolehdittu. Pysyttele tyynenä ja vastaanottavaisena, äläkä määrittele liian tarkasti, millä tavalla ja missä muodossa toiveesi toteutuvat. Hiljainen mieli ja rentoutunut keho saa sinut kuulemaan äänemme selkeästi ja välittömästi. Pyyntömme sinulle kuuluu: ‘Kuuntele!’”

Enkelit rohkaisevat: kuuntele saamaasi opastusta. Se tulee sinulle hellävaraisin vihjein, kuin kuiskauksin. Ole hereillä kuulemaan nämä viestit.

Opastus on se selkeä tunne, josta tiedät, että menet oikeaan suuntaan.

Jos huolehdit ja murehdit koko ajan, täyttyy pääsi tästä huolen ja murheen kakofoniasta. Silloin oikea opastus ei kuulu. Se ei pääse tuon murehtimisen melun läpi.

Anna huolesi ja murheesi enkelten kannettavaksi. He auttavat sinua. Kun mielesi on tyhjentynyt ja olet hiljaisuudessa, voit kuulla sisäisen opastuksesi selkeämmin. Pyhitä siis joka päivä hetki aikaa pelkälle hiljaiselle kuuntelemiselle. Se auttaa sinua eteenpäin tilanteessasi ja löytämään rauhan.

Siis hiljenny ja kuuntele. Tämä on enkelten opastus sinulle tänään.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit suomeksi ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *