Enkelikirjeen viikon 11 (9.-15.3.2020) enkeliviesti

Enkelikirjeen tämän viikon enkeliviesti ❤️

VIIKKO 11 (9.-15.3.2020)

Kurkkuchakra

“Enkelit auttavat sinua puhumaan totuuttasi rakastavasti.”

Kurkkuchakra on kehon energiakeskittymä, joka liittyy oman totuuden puhumiseen. Fyysisesti se sijaitsee kurkun kohdalla. Se on oman äänen, oman sisäisen totuuden ja itseilmaisun chakra. Oletko voinut olla oma itsesi?

Tällä viikolla sinulta kysytään: Uskallatko olla aidosti se kuka olet?

Tällä viikolla eteesi voi tulla haasteita; tilanteita, joissa sinut laitetaan valitsemaan, tekemään sisäinen päätös omassa mielessäsi, että pysytkö totuudessa itsellesi ja puhut siitä omasta totuudestasi lähtien, vai vaikenetko tai tukahdutatko oman mielipiteesi.

Tämä on tietyllä tavalla kova koulu, mutta ainoa tapa, että ymmärrämme miten tärkeää on olla linjassa itsensä kanssa. Ristiriita sen välillä kuka oikeasti on ja mitä oikeasti ajattelee ja tuntee sisällä vs. mitä esittää maailmalle, on asia, mikä nakertaa sisältä ja voi aiheuttaa myös fyysisiä vaivoja ja ongelmia. Tukahdetut asiat purkautuvat pinnalle jotakin kautta, ja usein se on kehon sairastumisen kautta.

Enkelit auttavat sinua tällä viikolla kasvattamaan itsevarmuuttasi, jotta uskallat olla omassa totuudessasi rakastavasti.

Enkelit rakastavasti huomauttavat, että oman totuuden puhuminen ei tarkoita riidan haastamista tai muiden jyräämistä omilla mielipiteillä. Se ei myöskään tarkoita sitä, että sinun mielipiteesi olisi ainoa oikea. Ei. Se on sitä, että rakastavasti ilmaisee, että on eri mieltä asiasta, ja että tämä on minun totuuteni, mutta niin saakin olla: jokaisella ihmisellä on oma totuutensa. Minulla minun, sinulla sinun. Sitä pitää kunnioittaa (vaikkei se aina välttämättä ole helppoa, mutta tähän enkelit tuovat myös apua kun pyydät).

Tämän viikon teema on siis hieman haastavampi. Oletko aidosti se, kuka sisimmässäsi olet? Sinulle rakastavasti kerrotaan, että on aika kasvaa omaan voimaasi. Enkelit auttavat sinua tässä, kun pyydät heidän apuaan.

***

💕 Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

💕 Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

💕 Tilaa ilmainen Enkelikirje: enkelikortit.fi/enkelikirje


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *