Enkelikirjeen viikon 10 (2.-8.3.2020) enkeliviesti

Enkelikirjeen tämän viikon enkeliviesti ❤️

VIIKKO 10 (2.-8.3.2020)

Elämänilo

“Puhdas elämänilo on kaikkein korkeinta energiaa. Se on taianomaista tunnetta siitä, että mikä tahansa on mahdollista. Aito elämänilo kumpuaa siitä, että ihminen arvostaa jokaiseen hetkeen kätkeytyneitä lahjoja. Kun tunnet iloa elämästä itsestään, luot elämääsi korkeinta hyvää ja vedät sitä puoleesi nyt ja tulevaisuudessa.”

Tällä viikolla enkelit tuovat meille muistutusta ilon voimasta. Ilo on tunne, joka kohottaa meidän energioitamme nopeasti ja korkealle. Se on elämänilon, riemun ja hyvän olon voima.

Enkelit lisäävät, että ilo auttaa myös fyysistä kehoa. Ilon tuoma energialataus korjaa fyysistä kehoa, auttaa sitä toipumaan, vähentää stressiä, ja kiihdyttää kehon omaa kykyä parantaa itsensä.

Ilo kohottaa myös mielialaa. Se auttaa karistamaan negatiivisia ajatuksia ja katkaisee negatiivisten asioiden kehän. Se on kuin virkistävä loma huoliajatusten keskellä.

Ei suotta sanota, että joku on kuin ilopilleri, koska sitä ilo nimenomaan on: pilleri, joka parantaa kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen, ja kohottaa sielua ylemmäs. Jos ilon voisi patentoida ja pakata fyysiseksi pilleriksi, olisi se suuri menestys lääkemarkkinoilla.

Tämän viikon enkeliopastuksen teemana on ilo. Miten voit tällä viikolla lisätä iloa ja iloisia hetkiä arkeesi? Nauru, hyvän olon tunne, sisäinen riemun tunne ja yleensäkin ilo, kaikki se on tärkeää, ja sitä enkelit tuovat tällä viikolla meidän elämäämme. Tämä on ilon viikko!


💕 Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

💕 Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

💕 Tilaa ilmainen Enkelikirje: enkelikortit.fi/enkelikirje


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *