Päivän enkeliviesti: Vauraus

Vauraus

Arkkienkeli Ariel: “Materialistiset tarpeesi täytetään, kun seuraat intuitiotasi ja manifestoit unelmasi todellisuudeksi.”

Seuraa intuitiosi opastusta, sitä sisäistä ääntä ja tunnetta, joka kertoo sinulle oletko menossa oikeaan suuntaan.

Mitä enemmän luotat universumiin, sitä varmemmin näet kaiken sen runsauden mitä elämääsi tuodaan. Universumi kantaa sinua joka tapauksessa, uskoit ja luotit siihen tai et, mutta mitä enemmän itse vahvistat tuota uskoa ja luottamusta itsessäsi, mitä vapaammin heittäydyt universumin kannateltavaksi, sitä vahvemmin se sinua myös vie eteenpäin.

Seuraa sisäistä opastustasi. Keskity kuuntelemaan sen hiljaista ääntä. Pysähdy päivittäin hiljaisuuteen, niin opit kuulemaan intuitiosi äänen yhä selkeämmin. Seuraa sen synnyttämää sisäistä tunnettasi.

Enkelit opastavat sinua tänään kuuntelemaan intuitiotasi ja luottamaan, että maailmankaikkeus kantaa sinua. Sinä olet turvassa. Sinä olet rakastettu. Kaikki on hyvin.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *