Päivän enkeliviesti: Uranmuutos

Muutos työuralla

Arkkienkeli Samuel: “Elämäntehtäväsi saa aikaan siunatun uranvaihdon.”

Samalla kun siirryt henkisellä polullasi eteenpäin, tulet huomaamaan, että ne vanhat asiat, joista aikaisemmin olit kiinnostunut ja jotka toivat elämääsi sisältöä, eivät enää tunnu yhtä tärkeiltä. Tilalle on tullut jotain muuta; jotain, mikä kutsuu sinua enemmän.

Tämä voi aiheuttaa myös uramuutoksia. Saatat päätyä vaihtamaan työpaikkaa, jotta olisit ympäristössä, mikä sopii uudistuneelle sinulle paremmin. Tai saatat päätyä vaihtamaan kokonaan alaa, jolla työskentelet, sillä vanha ammatti ei enää tunnu omalta.

Sinulle vahvistetaan tänään, että kaikki nämä muutokset ovat siunattuja ja tapahtuvat korkeimmassa suojeluksessa. Sinä etenet elämässäsi kuten on tarkoitettu.

Uranvaihto tai -muutos voi tuntua myös pelottavalta. Anna pelkosi ja huolesi enkelten kannettavaksi ja päästä niistä irti. Sinulla ei ole mitään hätää; tämä muutos uuteen on turvattu.

Kuuntele sisäistä opastustasi: mihin se sinua ohjaa; mikä on työ joka kutsuu sinua nyt, kun olet muuttunut? Mikä on asia, joka saa sydämesi nyt lyömään nopeammin, ja josta tunnet sisäisen varmuuden? Tämä muutos sinussa ja elämässäsi, kuten koko sinun matkasi, on siunattu.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *