Päivän enkeliviesti: Terveelliset elämäntavat

Terveelliset elämäntavat

Arkkienkeli Rafael: ”Syö terveellistä ruokaa, nuku riittävästi ja liiku säännöllisesti, jotta terveytesi on paras mahdollinen.”

Tämän päivän enkeliviesti on rakastava muistutus terveellisistä elämäntavoista. Viesti on hyvin konkreettinen opastus. Enkelit kannustavat sinua kohti terveellisempiä elämäntapoja: riittävää unta, ravintorikasta ruokaa ja liikkumista.

Tämä keho, missä olet, on temppelisi. Sen sisällä asuu sielusi. Fyysinen keho on ikäänkuin kuori, joka suojaa tärkeintä osaa sinusta, sieluasi. Sinua pyydetään pitämään nyt hyvää huolta tästä pakkauksesta, sillä sen avulla pystyt olemaan se kuka olet ja elämään sellaista elämää mihin sinut on tarkoitettu.

Näiden lisäksi enkelit nostavat esille myös muut terveyteen vaikuttavat seikat: elämänasenteesi, perhe ja ystävät, työ tai ura (voi olla myös vapaaehtoistyö tai järjestötoiminta), miten vietät aikaasi ja tärkein: mitä ajattelet itsestäsi. Niillä on myös merkitystä fyysiseen terveyteesi. Tarkastele myös näitä terveyden osatekijöitä tänään: millä mallilla ne sinun elämässäsi ovat?

Enkelit rakastavasti muistuttavat, että he auttavat sinua löytämään parempia ruokatottumuksia, itsellesi parhaiten sopivan liikkumistavan tai keinoja parantaa unen laatuasi, jos vain pyydät heidän apuaan. Pyydä siis enkelten opastusta näihin asioihin, he odottavat jo lupaasi antaa johdatusta.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *