Päivän enkeliviesti: Tee hyvää

Päivän enkeliviesti: Tee hyviä tekoja

Jos jännität, keskity palvelemiseen

“Aseta koko intentiosi vastaamaan kysymykseen ‘Kuinka minä voin tehdä maailmasta paremman paikan?’ ja Vetovoiman laki huolehtii automaattisesti tarpeistasi.”

Miten voit tehdä maailmasta paremman paikan? Mitä sellaista voit tehdä, tässä ja nyt, mikä tekee tästä paikasta pikkuisen paremman paikan olla ja elää?

Enkelit muistuttavat lempeästi, että teon ei tarvitse olla koko maapalloon vaikuttavaa tekemistä; suurta maailmanparannusta tai suuria hyväntekeväisyystekoja. Hienoa, jos haluat tehdä niin, mutta se ei ole tämän päivän opastuksen ydin. Kyse on paljon yksinkertaisimmista, helposti tehtävistä asioista. Mitä sellaista sinä voit tänään tehdä, mikä parantaa välittömän lähiympäristösi hyvinvointia?

Jokainen voi hymyillä enemmän. Jokainen voi sanoa kohteliaan sanan; “kiitos”, “ole hyvä”. Jokainen voi osoittaa kohteliaisuutta ja ystävällisyyttä jollekin toiselle; vaikkapa pitämällä ulko-ovea auki kun toinen on tulossa perässäsi sisään tai auttamalla jossain pienessä asiassa. Kohteliaisuus, ystävällisyys ja hymy ovat pieniä asioita, joita kaikki voivat tehdä, ja jotka kaikki tekevät maailmasta paremman paikan. Se, mitä annat ulospäin, palaa sinulle moninvertaisena takaisin. Vetovoiman laki huolehtii, että tarpeesi tulevat täytetyksi.

Usein hukumme siihen, että kaiken pitäisi olla jotenkin todella suurta, “grand” kuten englanniksi sanotaan. Suuria elkeitä, suuria tekoja, suurta kaikkea. Ei tarvitse. Pienet teot ovat usein niitä kaikkein vaikuttavampia. Ja ne pienet teot ovat meistä jokaisen ulottuvilla.

Mitä sellaista sinä voit tänään tehdä, mikä parantaa maailmaa ympärilläsi?

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *