Päivän enkeliviesti: Lahjoja Jumalalta

Lahjoja Jumalalta

Arkkienkeli Sandalfon: “Me enkelit tuomme sinulle lahjoja Luojaltasi. Avaa sylisi ottamaan ne vastaan.”

Saat päivittäin lukuisia lahjoja Kaikkeudelta. Niistä on tullut niin arkipäivää, ettemme huomaa niitä. Jo se, että heräät aamulla uuteen päivään, on suuri lahja!

Enkelit muistuttavat tänään näistä “näkymättömistä” lahjoista, jotka ovat näkymättömiä vain siksi, ettemme kiinnitä niihin huomiota. Keskitymme usein vain puutteeseen; siihen mitä meillä ei ole.

Jos kätemme on kipeä, keskitymme siihen. Emme huomaa, että toinen kätemme on täysin terve, samoin jalkamme, vatsamme, selkämme, aivomme, sisäelimemme, verenkiertomme, immuunijärjestelmämme, keuhkomme… Emme huomaa, mikä lahja on pystyä kävellä, pystyä puhua, pystyä nähdä. Emme huomaa, mitä meillä on. Huomamme vain sen, mitä meiltä puuttuu.

Avaa silmäsi ja sylisi tänään huomaamaan mitä kaikkea sinulla on elämässäsi. Näe tänään ne lahjat mitä olet saanut Kaikkeudelta. Keskity nyt yhden päivän ajan pelkästään siihen hyvään, mitä sinulla on elämässäsi. Kiitä edes yhdestä sellaisesta asiasta, jonka otat normaalisti itsestäänselvyytenä.

Tänään enkelit avaavat silmämme huomaamaan lahjat, joita saamme Kaikkeudelta. Kiitos tästä lahjasta!

*** 

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *