Päivän enkeliviesti: Kuuntele intuitiotasi

Kuuntele intuitiivisia tunteitasi

“Kehosi saa paikkaansapitäviä viestejä Jumalalliselta.”

Tänään enkelit muistuttavat, että sisälläsi on kompassi, joka kertoo mihin suuntaan sinun tulisi liikkua. Tämä intuitioksi sanottu sisäinen viisaus johdattaa sinua oikeaan suuntaan, kunhan vain kuuntelet sen viestiä.

Intuitio tuntuu sisälläsi. Se on se hieman epämiellyttävä, kipristävä tunne vatsassa, kun kaikki ei ole ihan kohdallaan. Se on se ihmeellinen hyvän olon tunne, kun olet päättänyt tehdä jotain, ja se tuntuu todella oikealta. Se on se tietämys onko tämä asia minulle hyväksi vai haitaksi.

Enkelit opastavat kuuntelemaan intuition viisautta. Tuntemuksesi ovat aitoja ja todellisia. Jos olet epävarma, voit vielä pyytää vahvistusta enkeleiltä jonkin merkin muodossa.

Kunnioita tätä sisäistä viisauttasi ja ota vastaan sen opastus.

*** 

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Angel Therapy Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


2 thoughts on “Päivän enkeliviesti: Kuuntele intuitiotasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *