Päivän enkeliviesti: Herkkyys

Herkkyys

Arkkienkeli Haniel: “Olet erityisen herkkä energioille ja tuntemuksille juuri nyt. Kunnioita itseäsi ja tunteitasi.”

Tänään enkelit opastavat meitä olemaan itsellemme armollisia, ja kunnioittamaan kehomme ja mielemme tuntemuksia. Olemme erityisen herkkiä energioille juuri nyt, ja se näkyy elämässämme monin eri tavoin.

Jos tunnet tarvetta levätä normaalia enemmän, tee niin. Jos ihmisten seura väsyttää, tai tunnet olosi epämiellyttäväksi tiettyjen ihmisten parissa, kunnioita itseäsi ja vetäydy syrjään. Anna kehollesi, mielellesi ja sielullesi sitä lepoa, mitä se tarvitsee.

Herkkyys on tärkeä asia. Se auttaa sinua olemaan vahvemmin yhteydessä omaan intuitioosi ja omaan sisäiseen ääneesi. Se auttaa sinua tunnistamaan missä sinun on hyvä olla, ja toisaalta myös sen, mitä sinun olisi hyvä välttää. Herkkyyden avulla osaat suojata itsesi asioilta, paikoilta, tilanteilta ja ihmisiltä, jotka muuten vaikuttaisivat sinuun negatiivisesti.

Anna tänään kehollesi mitä se tarvitsee: vettä, lepoa, ravinteikasta ravintoa. Anna mielellesi sitä mitä se tarvitsee: rentoutumista, lepoa, ja itsesi hyväksymistä ja kunnioittamista. Lepo uudistaa sinut, monin eri tavoin. Ole tänään itsellesi armollinen.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *