Enkelikirjeen viikon 7 (10.-16.2.2020) enkeliviesti

Enkelikirjeen tämän viikon enkeliviesti ❤️

VIIKKO 7 (10.-16.2.2020)

Visualisoi menestys

“Näe itsesi menestymässä tässä tilanteessa, ja usko myönteiseen lopputulokseen.”

Tällä viikolla sinua vahvistetaan herättämällä luottamuksesi. Näe haluamasi lopputulos valmiina. Koe ja aisti se kuin se olisi jo totta.

Mitä vahvemmin jaksat pitää tätä onnistumisen mielikuvaa yllä, sitä nopeammin ja täydellisemmin se toteutuu. Tapahtuu joko tarkalleen se mistä unelmoit, tai pitkässä juoksussa tarkasteltuna jotain vielä parempaa.

Visualisoimalla oman menestyksesi annat signaalin, että haluat sitä mitä toivot, ja (mikä vielä tärkeämpää) sallit sen tulla sinulle. Uskot, että olet sen arvoinen. Ja näin se onkin: sinä olet sen arvoinen, sinä ansaitset sen mitä toivot. Jaksa itse pitää yllä tuota mielikuvaa; tuota menestymisen, toteutumisen ajatusta. Niin se muotoutuu eetterissä, konkretisoituu ja tulee todeksi.

Tämä viikko vahvistaa, että sinä saat sen mitä tilaat maailmankaikkeudelta. Muista vahvistaa vain positiivista. Ja muista sallia sen kaiken hyvän tulla elämääsi.


💕 Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

💕 Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

💕 Tilaa ilmainen Enkelikirje: enkelikortit.fi/enkelikirje


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *