Enkelikirjeen viikon 6 (3.-9.2.2020) enkeliviesti

Enkelikirjeen tämän viikon enkeliviesti ❤️

VIIKKO 6 (3.-9.2.2020)

Oletko pyytänyt enkeleidesi apua tässä asiassa?

“Enkelisi haluavat auttaa sinua tässä tilanteessa, mutta he tarvitsevat lupasi, ennenkuin voivat vaikuttaa vapaan valinnan päätöksiisi.”

Tämän viikon teema on tuttu, mutta kaipaa silti aina muistutusta. Niin helposti unohdutaan arjen keskelle ja unohdetaan pyytää apua sieltä lähteestä, josta sitä on parhaiten saatavilla.

Oletko muistanut pyytää apua enkeleiltä? Se on tämän viikon hienovarainen, rakkaudellinen muistutus, että sinulla on aina taivaalliset apujoukot lähelläsi, valmiina palvelemaan, valmiina auttamaan.

Muista myös sallia avun tulla sinulle. Ota se vastaan, vaikka se ei olisikaan juuri sitä, mitä itse ajattelit sen olevan, tai mitä itse toivoit sen olevan. Siunaukset tulevat monenlaisissa ja monennäköisissä paketeissa. Ole avoimin mielin ja huomaat, että ruokouksiisi vastataan kyllä.

Pyydä siis enkeleiltä apua, päivittäisiinkin asioihin, ja kaikkeen mikä painaa mieltäsi juuri nyt. Pyydä apua ja ota sitä myös vastaan.


💕 Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

💕 Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

💕 Tilaa ilmainen Enkelikirje: enkelikortit.fi/enkelikirje


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *