Päivän enkeliviesti: Tanssi ja laula!

Laulaminen ja tanssiminen

“Ilmaise itseäsi ja herätä psyykkiset aistisi musiikin ja liikkeen taikavoimalla.”

Tänään meitä kehoitetaan liikkumaan tanssien ja nauttimaan musiikista. Tanssi ja liike maadoittavat meitä kehoomme; rytmikäs liikkuminen saa kehon energiat virtaamaan ja samalla yhteys maahan vahvistuu.

Enkelit rakastavasti huomauttavat, että monilla liike ja liikkuminen voi jäädä vähäiseksi päivän aikana. Siitä seuraa kaikenlaisia jumeja ja jopa fyysistä kipua, puhumattakaan “ummehtuneesta” olosta, joka on myös pään sisällä. Tähän enkelit tänään antavat konkreettisen apukeinon: liike.

Laita hyvä musiikkikappale soimaan, ja tanssi musiikin mukana! Vie kehoa sinne minne se luonnollisesti haluaa mennä, kun rytmi ja musiikki ottaa sen valtaansa.

Musiikilla ja liikkeellä, tanssilla, on parantava voima. Se ankkuroi meitä kehoon, ja samalla vapauttaa tukkeutuneet energiat liikkeelle. Siis laula ja tanssi tänään!

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Angel Therapy Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *