Päivän enkeliviesti: Pyydä enkelten apua

Oletko pyytänyt enkeleidesi apua tässä asiassa?

“Enkelisi haluavat auttaa sinua tässä tilanteessa, mutta he tarvitsevat lupasi, ennenkuin voivat vaikuttaa vapaan valinnan päätöksiisi.”

Enkelit muistuttavat siitä, että enkelten apu on saatavilla aina ja kaikkialla, koko ajan. Sinun tarvitsee vain pyytää sitä.

Sydänchakrasi on avautumassa ja sen myötä elämäsi muuttuu monella tasolla. Koska muutos, vaikka myönteinenkin, on meistä ihmisistä usein epämiellyttävää (tuttu ja turvallinen vaihtuu johonkin sellaiseen, jota ei vielä hallitse; jonka “sääntöjä” ei tiedä), enkelit haluavat tuoda vahvistuksen, että he ovat apunasi ja tukenasi – sinun tarvitsee vain pyytää apua, ja saat sitä välittömästi. Muista tämä tässä murrosajassa, kun kipuilet fyysisesti tai henkisesti muutosten keskellä.

Muista myös kiittää saamastasi avusta. Kiitä myös kaikesta siitä hyvästä, mitä elämässäsi kullakin hetkellä on. Kiitos lisää kiitollisuutta, ja syntyy itseään ruokkiva positiivinen pyörre, joka vie sinua aina vain ylemmäs ja kohti parempaa.

Muista tänään pyytää enkelten apua kaikessa. He auttavat.

*** 

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *