Päivän enkeliviesti: Pelkoenergian puhdistus

Puhdista pelko pois

“Kutsu Arkkienkeli Mikaelia ja Rafaelia poistamaan pelkoenergia sinusta, ympäriltäsi, tästä tilanteesta ja kaikista osallisista.”

Enkelit opastavat tänään pelkoenergian puhdistamisessa. Poistamalla pelkoenergian omasta energiakentästäsi kohoat korkeammalle: mielialasi nousee, kehosi tuntuu pirteämmältä, ahdistus helpottaa ja tunnet elämäniloa. Elämäsi on taianomaisesti helpompaa.

Sisäisillä peloilla on myös hyvä puolensa. Ne nostavat näkyville asiat, joiden parissa sinulla on vielä työskenneltävää. Sisäinen pelko nostaa esille asiat, joihin sinulla on jollakin lailla keskeneräinen suhde; asioita, joissa on vielä puhdistettavaa.

Pelko kertoo missä varjopuoliasi on. Käytä sitä apunasi tunnistamaan mitä asioita sinun on hyvä käsitellä ja kohdata. Mistä pelko kumpuaa? Mikä siinä on taustalla? Tunnista pelon kertoma viesti, käsittele asiaa ja kun olet valmis, päästä irti. Samalla pelko katoaa. Kun olet saanut itsesi tasapainoon pohjalla olevan juuriasian kanssa, myös pelko menettää voimansa.

Tämän päivän opastus on samalla hyvin konkreettinen: pyydä enkelten apua pelkojen poistamiseksi sinusta itsestäsi, kehostasi, energiakentästäsi, aurastasi, tilasta ympärilläsi, menossa olevasta tilanteesta ja kaikista ihmisistä, joita tilanne koskettaa. Säännöllinen pelkoenergian siivous puhdistaa ja parantaa. Tee sitä päivittäin, tai useita kertoja päivässä. Huomaat pian eron: on helpompi olla, helpompi hengittää.

Enkelit opastavat sinua tänään: puhdista itsesi pelkoenergioista. Apunasi on Arkkienkelit Rafael ja Mikael. Pyydä heidän apuaan.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Angel Therapy Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *