Päivän enkeliviesti: Oletko pyytänyt enkeleiden apua?

Oletko pyytänyt enkeleidesi apua tässä asiassa?

“Enkelisi haluavat auttaa sinua tässä tilanteessa, mutta he tarvitsevat lupasi, ennenkuin voivat vaikuttaa vapaan valinnan päätöksiisi.”

Tänään sinua muistutetaan jälleen avun pyytämisen tärkeydestä. Voit aina pyytää enkeleiden apua, olipa tilanteesi tai asiasi mikä tahansa. Kun pyydät apua, sinua autetaan.

Enkelit ovat valmiina odottamassa pyyntöäsi. Ilman pyyntöäsi ja lupaasi auttaa, he eivät voi tehdä muuta kuin kannatella sinua eteenpäin. Sinun vapaa tahtosi ottaa tai olla ottamatta apua vastaan on korkeampi kuin enkelten vapaa voima. Siksi avun pyytäminen on niin tärkeää. Ilman sitä sinua ei voida auttaa kaikin niiden keinoin, jotka muuten olisivat mahdollisia.

Yhtä tärkeää kuin avun pyytäminen, on sen vastaanottaminen. Ethän estä apua tulemasta perille? Ethän aseta ehtoja tai vaatimuksia sille, millaista apua saat? Sinua voidaan auttaa niin monin eri tavoin, ettet itse tiedä niistä puoliakaan. Älä siis rajoita niitä tapoja ja keinoja miten sinua saadaan auttaa, vaan anna enkeleille ja valon henkiväelle lupa auttaa sinua parhain mahdollisin keinoin.

Ole avoin saamallesi avulle. Se ei välttämättä ole juuri se, mitä itse rukoilit ja pyysit, vaan jotain vielä paljon parempaa. Luota siihen, luota enkeleihin ja luota heiltä saamaasi apuun. Jaksa vielä hetki, asia kirkastuu kyllä. Nyt tarvitaan voimia ja pitkäjänteisyyttä jatkaa ja jaksaa eteenpäin. Pyydä apua ja ota saamasi apu vastaan, tulipa se sitten missä muodossa tahansa.

Sinä selviät tästä.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *