Päivän enkeliviesti: Kuuntele intuitiotasi

Kuuntele intuitiivisia tunteitasi

“Kehosi saa paikkaansapitäviä viestejä Jumalalliselta.”

Tänään enkelit muistuttavat sinua intuitiostasi. Se on se syvällä tuntuva tunne, joka tulee asioista tai tilanteista. Intuitio voi varoittaa, rohkaista, osoittaa oikean tien. Kuuntele tätä syvää sisäistä viisauttasi.

Intuitio antaa sinulle ennakkotuntemuksen siitä, onko jokin asia hyväksi sinulle vai ei. Tuntuuko vatsanpohjassa hyvältä vai kiristääkö jännitys sitä? Alkaako jotakin kohtaa kehossa särkeä aina kun olet tietyssä tilanteessa tai kun ajattelet tiettyä tilannetta tai ihmistä? Vai tuleeko sitä vastoin lämmin, hyvä tunne? Kuuntele näitä viestejä.

Intuitio on helppo ohittaa olankohautuksella, ja siksi asia nostetaankin nyt näin kirkaasti esille. Kuuntele intuitiotasi ja toimi sen mukaisesti. Jos olet epävarma, pyydä vahvistusta vielä enkeleiltä.

Tälle päivälle nousi myös toinen kortti, rukousrasia. Se on sama enkelikortti, joka nousi muutama päivä sitten. Tällä haluttiin muistuttaa, että rukousrasia todella toimii, ja se olisi sinulle hyödyksi. Lue tarkempi kuvaus rukousrasian käytöstä täältä.

Intuitio liittyy tähänkin: kun laitat rukousrasiaan toiveesi, miltä sinusta sillä hetkellä kyseisen rukousaiheen kohdalla tuntuu? Mikä on se tunne, mitä tunnet sisimmässäsi? Uskotko, että se voi olla mahdollista (vaikket vielä tiedä miten sen olisi realistista toteutua)? Oletko täysin rukouksesi takana; haluatko sitä todella? Intuitiosi, sisäinen tuntemuksesi, kertoo siitä, miten vakavissasi olet rukousaiheen osalta. Haluatko sitä todella? Onko se sydämesi toive?

Kuuntele intuitiotasi, se on rehellinen.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *