Päivän enkeliviesti: Jumalalliset viestit

Kruunuchakra

“Kiinnitä huomiota ideoihisi, sillä ne ovat todellisen jumalallisen opastuksen viestejä, jotka on lähetetty sinulle vastauksena rukouksiisi.”

Tänään enkelit muistuttavat oman intuitiosi ja sisäisen viisautesi antamasta opastuksesta. Sinä tiedät sisimmässäsi mikä on oikein ja mitä tehdä. Kuuntele tätä opastusta.

Hiljennä mielesi päivän hälystä. Vietä joka päivä edes pieni hetki omassa rauhassa, hiljentyen. Se avaa kanavasi ja kuulet oman sisäisen opastuksesi selkeämmin.

Mieleesi putkahtavat ajatukset ja ideat ovat osa sisäistä johdatustasi. Tunnistat Korkeammasta Valosta lähtevän opastuksen siitä, että se on aina rakkaudellinen kaikille osapuolille, se on positiivinen ja eteenpäin kannustava. Se on syvää viisautta.

Se on niitä ajatuksia, joiden jälkeen mietit, että “wow, mistä tuo tuli, en tiennytkään että pystyn ajattelemaan noin, en tiennyt että minussa on tuollaista viisautta”. Mutta kyllä sinussa on. Sinä olet tuo sisäinen viisautesi; tuo intuitio, joka vie sinua kohti parempaa.

Jos epäilet jonkun ideasi todenmukaisuutta tai haluat vahvistuksen omasta ymmärryksestäsi, voit aina pyytää merkkiä enkeleiltä. Saat sitä kautta vahvistuksen, että saamasi viesti on totuudenmukainen. Myös polttelu tai kylmyys kruunuchakran kohdalla (päälaella) kertoo siitä, että ajatus tai idea on lähtöisin Korkeammasta Energiasta. Kuuntele siis sisäistä opastustasi.

*** 

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Angel Therapy Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *