Enkelikirjeen viikon 3 (13.-19.1.2020) enkeliviesti

Enkelikirjeen tämän viikon enkeliviesti ❤️

VIIKKO 3 (13.-19.1.2020)

Poikkeuksellisesti meille nousi tälle viikolle kahden kortin yhteisviesti:

Vesi kaksi
“Ihmissuhde, joka jatkaa lähentymistään. Anteeksianto. Konfliktin positiivinen ratkaisu.”

Ego
Arkkienkeli Jofiel
“Virheellinen tunne ansassa olemisesta. Liian vahva keskittyminen pelkkään materiaan. Negatiivisia tai pelkoon perustuvia ajatuksia.”

Anteeksianto ja ego liittyvät vahvasti toisiinsa. Ego pitää tiukasti kiinni vääryydestä, jota on kokenut. Se pitää sinut turvassa sillä, että ei anna muuttua, antaa anteeksi tai päästää irti. On turvallisempaa pysyä vanhassa tutussa, vaikka se olisi itselle miten haitallista tahansa. Egon mielestä tuttu kurjuus on parempi kuin tuntematon hyvä olo.

Tällä viikolla sinua pyydetään tutkiskelemaan itseäsi ja elämääsi. Kannatko mukanasi jotain sellaista, josta olisi jo aika päästää irti? Onko mukanasi kaunaa, turhautumista, tunnetta siitä että sinua on kohdeltu väärin; onko sinua vastaan rikottu; koetko että on jonkun toisen vika, että elämäsi on sellaista kuin se juuri nyt on?

Tällä viikolla sinua kannustetaan anteeksiantoon – ja ymmärtämään egon vaikutus siihen, miten tiukasti haluat pysyä vanhassa vääryydessä. Sinua pyydetään myös tarkastelemaan, oliko asia, josta loukkaannuit, närkästyit, tai josta toiselle suutuit, oikeasti niin iso, että se ansaitsi tällaisen huomion? Kohtaamme erilaisia asioita ja tilanteita, joista osa on elämää järisyttäviä suuria asioita, ja osa pienen pieniä kolhuja egollemme – kummasta nyt on kyse? Voit käsitellä ensin näitä pieniä asioita, ja siirtyä sitten suurempiin, oikeasti merkityksellisiin asioihin.

Olisiko aika antaa egolle lomapäivä, ja kohdata asiat sellaisina kuin ne ovat? Olisiko aika ymmärtää, että satutat ennenkaikkea itseäsi, kun pidät kiinni vanhoista asioista?

On uusi vuosi, uusi vuosikymmen. Mitä sellaisia asioita, jotka määrittivät vanhaa vuosikymmentä negatiivisesti, kannat vielä mukanasi? Enkelit rakastavasti kertovat, että nyt on tullut aika päästää vihdoin irti ja siirtyä uuteen aikaan. Kaikesta ei tarvitse tehdä tiliä heti, voit aloittaa helpoimmasta, pienimmästä asiasta ja työskennellä sitten tietäsi ylös syvemmällä oleviin asioihin.

Kun jätät egon vallan, siirryt anteeksiantoon ja ristiriitatilanteet elämässäsi raukeavat myönteisesti. Tämä vaatii sinulta hieman työtä: ego ei helpolla jätä omaa valta-asemaansa. Olet kuitenkin valmis tekemään tämän työn, käsittelemään asiat ja ymmärtämään egon vallan itsessäsi.

Nyt on tullut aika siirtyä egon vallasta anteeksiannon ja paremman elämän aikakauteen.


💕 Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

💕 Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

💕 Tilaa ilmainen Enkelikirje: enkelikortit.fi/enkelikirje


One thought on “Enkelikirjeen viikon 3 (13.-19.1.2020) enkeliviesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *