Enkelikirjeen viikon 2 (6.-12.1.2020) enkeliviesti

Enkelikirjeen tämän viikon enkeliviesti ❤️

VIIKKO 2 (6.-12.1.2020)

Ylösnousseet mestarit

“Voimakkaat, rakastavat ja viisaat henkiset opettajat vartioivat ja opastavat sinua.”

Tällä viikolla enkelit muistuttavat siitä, että apunasi on koko ajan suuri joukko erilaista valon henkiväkeä ja mestareita. Moni tuntee vetoa tai kiintymystä tiettyä henkilöä tai mestaria kohtaan, kuten Jeesus, Äiti Maria, Buddha… Kuka on se, joka tuntuu sinusta itsestäsi läheisimmältä?

Enkelit tuovat sinulle tällä viikolla tämän uuden apujoukon auttamaan kulussasi täällä maan päällä. Ylösnousseet mestarit ovat samalla tavalla tukenasi ja apunasi kuin enkelit. Voit kutsua haluamaasi ylösnoussutta mestaria luoksesi auttamaan samalla tavalla kuin pyydät enkelten apua. He myös auttavat sinua yhdessä: enkelit ja ylösnousseet mestarit, rinta rinnan.

Sinulle muistutetaan, että et ole koskaan yksin, edes pahimpina sielun mustan yön hetkinä. Sinua kannatellaan ja autetaan monin tavoin koko ajan. Olet aina turvassa, aina suojassa ja aina rakastettu.


💕 Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

💕 Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

💕 Tilaa ilmainen Enkelikirje: enkelikortit.fi/enkelikirje


One thought on “Enkelikirjeen viikon 2 (6.-12.1.2020) enkeliviesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *