Päivän enkeliviesti: Tervehdys Taivaasta

Tervehdys Taivaasta

Arkkienkeli Azrael: “Rakkaasi Taivaassa voivat hyvin. Päästä irti huolista, ja tunne heidän rakastava siunauksensa.”

Tänään saamme enkelten välityksellä tervehdyksen Taivaasta. Edesmenneillä rakkaimmillasi on kaikki on hyvin.

Keskeneräiset asiat, sanomatta jääneet sanat, suru, luopumisen tuska voivat tuntua painostavilta. Voi nousta huoli ja murhe, että onko kaikki varmasti kunnossa siellä toisella puolella; onko meidän välillä kaikki hyvin. Tämä viesti vahvistaa sinulle, että kaikki on kunnossa, kaikki on hyvin.

Tähän päivän viestiin sisältyy toinenkin merkitys.

Enkelit muistuttavat tällä viestillä, että Taivas on lähelläsi. Sinua ympäröi suuri rakkaus. Se, että et aina havaitse sitä tai muista sen olemassaoloa, ei estä sitä, että että se on ympärilläsi koko ajan. Ole tervehditty Taivaasta.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *