Päivän enkeliviesti: Rukousrasia

Rukousrasia

“Kirjoita kaikki huolesi, murheesi tai toiveesi paperilapulle, jonka laitat erityiseen Rukousrasiaan. Tämä on tapa päästää irti ja antaa Jumalaisen auttaa sinua.”

Enkelit opastavat tänään hyvin konkreettisen tavan tyhjentää oma mieli turhista huolista, murheista ja peloista.

Valitse jokin kaunis tai itsellesi merkityksellinen pieni laatikko tai rasia. Siunaa se, ja pyhitä se rukousrasiaksi.

Kirjoita paperille kaikki huolesi, murheesi, pelkosi. Tyhjennä mielesi näistä energiasyöpöistä. Kirjoita suoraan sydämestäsi. Voit kirjoittaa jokaisen asian omalle erilliselle paperille, tai listaksi yhdelle isommalle paperiarkille. Kun olet valmis, laita jokainen paperilappu rukouslaatikkoon, ja päästä samalla tietoisesti kyseisestä asiasta irti. Sinun ei tarvitse enää huolehtia niistä. Enkelit kantavat taakkasi tästä eteenpäin.

Sulje rasian kansi. Tämä on irtipäästämisen ensimmäinen vaihe.

Jonkin ajan kuluttua, kun olet siihen valmis, on lopullisen irtipäästämisen aika. Tiedät itse milloin aika on oikea. Se voi tapahtua samana päivänä, seuraavalla viikolla tai kuukauden kuluttua. Ota se aika mitä tarvitset siihen, että uskallat päästää lopullisesti irti näistä asioista.

Kun aika on tullut, avaa rasia, ja ota esille paperit / paperilaput, joihin sydämesi tuskan vuodatit. Polta paperit tulessa tai hautaa ne syvälle maahan. Tuli puhdistaa nopeasti; hautaaminen antaa tunnetason luopumiselle pidemmän ajan (maatuminen on hitaampaa kuin palaminen). Päästät irti joka tapauksessa, mutta tiedät itse kumpi tapa sopii sinulle paremmin.

Nyt olet päästänyt irti.

Koska niin alhaalla kuin ylhäällä, samantapainen konkreettinen keino toimii myös hyvien asioiden lisäämisenä ja manifestoinnin vahvistajana.

Valitse sopiva laatikko tai rasia, ja siunaa se rukousrasiaksi. Laita tähän laatikkoon kaikki toiveesi, unelmasi, haaveesi ja tavoitteesi. Mitä haluat, millaista elämää haluat viettää, mistä haaveilet, mitkä ovat sydämesi toiveet? Kirjoita niistä jokainen omalle paperinpalalleen. Kirjoita suoraan sydämestäsi. Laita kaikki nämä rasiaan tietoisesti, jokaisen toiveen eli rukouksen erikseen siunaten. Jätä rukouslaatikko näkyvälle paikalle. Joka kerran kun katseesi kohtaa rukouslaatikon, siunaa se ja tunne kiitollisuutta paitsi näistä toiveistasi ja rukouksistasi, myös enkelten avusta niiden toteutumiseen. Se vahvistaa rukoustesi voimaa.

Nämä joulun ja uuden vuoden väliset välipäivät ovat otollista aikaa vanhasta irtipäästämiseen ja uuden manifestoimiseen. On tullut aika päästää irti turhasta taakasta, ja toisaalta: on tullut aika unelmoida. Tämä on enkeltesi sanoma tälle päivälle.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *