Päivän enkeliviesti: Oletko pyytänyt enkelten apua tässä asiassa?

Oletko pyytänyt enkeleidesi apua tässä asiassa?

“Sinun enkelisi haluavat auttaa tässä tilanteessa, mutta heidän on saatava sinulta lupa ennen kuin voivat vaikuttaa vapaan tahdon valintoihisi.”

Tämän päivän viestissä enkelit kysyvät, oletko pyytänyt heidän apuaan tässä nyt meneillään olevassa tilanteessa? Tiedät itse, mihin tällä viitataan.

Enkelit haluavat tuoda sinulle tietoon, että he ovat aina valmiina auttamaan. Sinun tarvitsee vain pyytää. Pyytäminen on se avainasia: ilman sinun pyyntöäsi enkelit eivät voi puuttua tilanteeseen, sillä sinulla on vapaa tahto tehdä itse millaiset päätökset haluat.

Tätä lakia vapaasta tahdosta enkelit eivät voi ylittää. Joten he joutuvat odottamaan sinun pyyntöäsi, ennen kuin voivat auttaa.

Pyydä enkelten apua! Saat opastuksen mihin suuntaan edetä; tai saat helpotuksen, kun sinun avuksesi tulee enkeleitä kantamaan taakkaasi. Pyydä apua ja ota enkelten apu vastaan.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Angel Therapy Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


2 thoughts on “Päivän enkeliviesti: Oletko pyytänyt enkelten apua tässä asiassa?

  1. Rakkaat enkelit, pyydän parantavaa apua tässä oikean jalan kipujen helpottamisessa. Kiitän ja luotan. Hyvää yötä💓💓💓

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *