Päivän enkeliviesti: Lempeys

Gentleness - Lempeys enkelikortti

Lempeys

Arkkienkeli Sandalfon: “Ole hyvin lempeä itsellesi juuri nyt. Ympäröi itsesi lempeillä ihmisillä, tilanteilla ja ympäristöllä.”

Tänään enkelit tuovat sinulle sanomaa armollisuudesta ja lempeydestä. On aika olla hellä itsellesi.

Siirry pois suorittamisesta. Sinulle rakastavasti muistutetaan, että sinun ei tarvitse tehdä kaikkea; sinun ei tarvitse olla se, joka on vastuussa kaikesta. Luota, että elämä kantaa. Hengitä syvään ja rauhoitu.

Muistele, milloin olet tuntenut syvää kiitollisuutta tai rauhaa. Mene nyt muistoissasi takaisin tuohon hetkeen. Näe se tilanne, aisti se, tunne se tunne. Elä hetki siinä tunteessa. Huomaatko miten kehosi ja mielesi rauhoittuvat? Käytä tätä keinoa aina kun tunnet stressin ja jännityksen, pelon tai häpeän nousevan.

Sinua pyydetään tänään ymmärtämään, että myös sinä tarvitset lepoa, ja että myös sinä olet oikeutettu lepoon. Sinulle opetetaan nyt armollisuutta itseäsi kohtaan. Sinulle opetetaan lempeyttä.

Kohtele itseäsi kuten kohtelisit häntä, ketä rakastat enemmän kuin mitään muuta maailmassa.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *