Päivän enkeliviesti: Herkkyyden tunnistaminen

Indigo- ja kristallilapset

Arkkienkeli Metatron: “Sinulla on yhteys lapsiin. Pystyt auttamaan erityisesti lapsia, jotka ovat herkkiä.”

Tämän päivän viesti enkeleiltä kertoo, että sinussa on herkkyyttä jonka avulla tunnistat toisen herkkyyden. Oman herkkyytesi opastamana pysytyt auttamaan muita käsittelemään ja kohtaamaan oman herkkyytensä.

Aiemmin on ajateltu, että herkkyys on jonkinlainen vika; että vain kovat, itsensä sulkeneet ihmiset pärjäävät. Nyt herkkyys ymmärretään valtavan suureksi vahvuudeksi ja eduksi. Herkkyys antaa sinulle työkaluja toimia eri tilanteissa ja luontaista kykyä tehdä oikeita päätöksiä. Herkkyys auttaa sinua olemaan yhteydessä Kaikkeuteen.

Moni herkkä ei ole aikaisemmin uskaltanut tai pystynyt seisomaan omassa voimassaan. Oma energia on valunut ulos. Herkkä on poiminut muiden energiat itseensä ja ottanut ne kannettavakseen tietämättään. Olo on ollut raskas ja väsynyt. Herkkä on myös antanut toisille omaa energiaansa niin, että on täyttänyt toisten energiavarastot, mutta jäänyt itse väsyneeksi ja uupuneeksi.

Nyt on tullut aika sille, että herkkä seisoo omassa voimassaan. Ei tarvitse enää piilotella omaa herkkyyttään, omaa sisintään, tai antaa itsensä mennä muiden ihmisten tunteiden mukana. Herkän on nyt mahdollista asettaa terveet rajat oman energian vuodoille tai muiden energioiden vastaanottamiselle. Tällä tarkoitetaan sitä, että on edelleen avoin maailmalle, mutta oma energia pysyy itsellä ja muodostaa ikäänkuin suojakerroksen, sen sijaan, että olisi täysin kaikkien muiden energioiden vietävissä.

Tämän päivän viestissä korostetaan myös sitä, että herkillä ihmisillä on erityinen kyky ja taito opastaa herkkiä lapsia käsittelemään tätä välillä kovalta tuntuvaa maailmaa. Tässä sinun tehtäväsi on tärkeä. Aseta ensin rakkaudesta lähtevät rajat itsellesi. Sen jälkeen tue ja ole esimerkkinä lapselle, joka kipuilee oman herkkyytensä kanssa. Herkkyys on lahja, jonka käyttöä sinä voit opettaa eteenpäin.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *