Itsenäisyyspäivän enkeliviesti: Pahin on nyt ohi

Overcoming Difficulties - Ongelmista ylipääseminen -enkelikortti

Ongelmista ylipääseminen

Arkkienkeli Jeremiel: “Pahin on nyt takana. Olet voittanut aikaisemmat taistelusi.”

Kollektiivinen sanoma tämän itsenäisyyspäivän enkeliviestillä on, että Suomi ja suomalaiset ovat nyt selvinneet käymistään taisteluista. Sodan seuraukset ovat aina kauaskantoiset ja kestää aikaa, ennenkuin arvet paranevat. Nyt olemme saavuttaneet tilanteen, jossa vaakakuppi kääntyy kollektiivisesta kansan surusta ja menetyksestä vähitellen kohti iloa ja riemua itsenäisyydestämme.

Pysyvää kaiken aikaa on ollut ja on edelleen kiitollisuus, ja sitä tunnetta enkelit nostavatkin nyt esille. Sytytä siis tänään kynttilä kiitollisuudesta.

Viestillä on myös toinen sanoma, joka tulee sinulle henkilökohtaisesti. Enkelit vahvistavat, että pahin on nyt takana. Vaakakuppi on omalta kohdaltasikin käännetty nyt parempaan. Olet ylittänyt valtavia haasteita, ja kaikenlaista voi olla olla vielä edessäkin, mutta luota ja usko, että pahin vaihe on jo takana. Olet menossa kohti valoa ja uuden kevään kasvua.

Sytytä siis tänään kynttilä kiitollisuudesta myös oman kehityskaaresi osalta. Olet selvinnyt paljosta, joten muista kiittää myös itseäsi tästä kaikesta. On aika olla kiitollinen.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *