Enkelikirjeen viikon 52 (23.12.-29.12.2019) enkeliviesti

Enkelikirjeen tämän viikon enkeliviesti ❤️

VIIKKO 52 (23.12.-29.12.2019)

Lohdutus

Arkkienkeli Azrael:
”Olen luonasi, kun tarvitset minua, ja autan sydäntäsi paranemaan.”

Joulu voi tuoda pintaan hyvin erilaisia ja keskenään ristiriitaisia tunteita. Joulun juhlan valmisteluissa voi yhdistyä stressi, ilo, jännitys, suru, pelko, ahdistus, riemu, odotus, väsymys, rakkaus, lämpö, helpotus… Koko tunne-elämän kirjo.

Jollekin joulu on hiljaisuutta ja rauhaa. Jollekin se on eläväistä yhdessäoloa perheen tai ystävien kanssa. Joillekin se on yksinäistä, huolimatta siitä onko yksin tai isomassa seurassa. Toisille se on suoranainen työleiri, jonka jälkeen kaipaa lomaa. 

Joulu saa vanhat muistot nousemaan esille. Odotukset, omat ja muiden, saavat käyttäytymään eri tavoin kuin ehkä normaalisti käyttäytyisi. Pinnan alla virinneet jännitteet, sekä hyvässä että pahassa, purkautuvat joulun pyhien aikana eri tavoin. 

Toisaalta pintaan voi nousta myös surua, ikävää ja kaipausta. Joku voi kaivata takaisin lapsuuden jouluun, kun asiat olivat helpompia. Toinen ikävöi poissaolevaa tai edesmennyttä rakasta. 

Ja kuitenkin: joulu on samaan aikaan myös ilon ja riemun aikaa. Yhdessäoloa, lämpöä, rakkautta. 

Kaikki nämä tunteet sekoittuvat toisiinsa, ja muodostavat jouluviikon laajan tunneskaalan. 

Tämän viikon viesti nostaa näkyville tämän hyvin tunnepitoisesti latautuneen ajan, ja antaa sinulle tukea. Et ole yksin. Enkelit ovat kanssasi. Mitä tunteita tuletkaan viikon aikana käymään läpi, voit luottaa siihen, että enkelit ovat kannattelemassa sinua. He ovat kanssasi tukemassa ja jakamassa ne asiat. 

Enkelit ovat vierelläsi koko viikon ajan: jouluruuhkasta aattoyön hiljaisuuteen, joulupäivän tunnelmasta kohti välipäivien omanlaiseen tekemiseen.

Sinä olet rakastettu. 

***

💕 Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

💕 Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

💕 Tilaa ilmainen Enkelikirje: enkelikortit.fi/enkelikirje


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *