Enkelikirjeen viikon 51 (16.-22.12.2019) enkeliviesti

Enkelikirjeen tämän viikon enkeliviesti ❤️

VIIKKO 51 (16.-22.12.2019)

Rauha

Arkkienkeli Samuel: “Rauha tulee sen muistamisesta, että vain rakkaus on todellista.”

Kun joulukiireet ja -stressi ovat pahimmillaan, meille nousee muistutuksena kortti, jossa kerrotaan rauhasta ja rakkaudesta – kahdesta suurimmasta voimasta maailmassa. Älä huku joulun tekemisiin, tehtävälistoihin tai kauppakeskusten ruuhkaan. Kanna mukanasi rauhan siementä. Tunne se sisälläsi, ja anna sille voimaa kasvaa.

Joulu on enkelten aikaa. Enkeleitä näkyy joulun kuvastoissa, joulun tapahtumissa ja joulun taiteessa korteista joulukalentereihin. Enkelit iloitsevat siitä, miten paljon ihmisiä jouluna muistutetaan enkelten olemassaolosta. He toivovat, että muistat enkelit samalla tavalla myös arjen keskellä, kun taivaalta vihmoo räntää ja maa on loskainen; tai kun kesällä linnut laulavat ja maa kantaa kauniita kukkiaan. Enkelit ovat luonasi aina.

Tällä viikolla teema on rauha, jouluun rauhoittuminen ja rakkaus. Joulussa nämä molemmat asiat kohtaavat. Joulun rauhan sanoma, ja suurin mahdollinen rakkaus, jota maailmassa on. Enkelit ovat tämän sanoman airuita.

Hengittäminen on rauhan ja rakkauden lisäksi asia josta muistutetaan nyt. Ota tavaksi hengittää muutaman kerran peräkkäin oikein syvään ja rauhallisesti. Tee sitä useita kertoja päivässä. Näin rauhoitat kehoasi ja yliaktiivista mieltäsi. Tunnet rentouden ja rauhoittumisen. Se tekee tästä joulusta erilaisen; se antaa sinulle kuin taianomaisesti lisää energiaa ja samalla lisää sisäistä rauhaa.

Muista tällä viikolla ottaa aikaa myös itsellesi. Hengähdä hetki, kaikessa rauhassa, ja muista Rakkautta, joka kantaa kaikkea mitä ympärilläsi näet ja aistit. Myös sinä olet Rakkautta. Rakkaus ja rauha kulkevat käsi kädessä. Myös sinussa, sinun sisälläsi.

***

❤️ Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

❤️ Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

❤️ Tilaa ilmainen Enkelikirje: enkelikortit.fi/enkelikirje


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *