Enkelikirjeen viikon 50 (9.-15.12.2019) enkeliviesti

Enkelikirjeen tämän viikon enkeliviesti ❤️

VIIKKO 50 (9.-15.12.2019)

Enkeliterapia

Arkkienkeli Rafael: “Anna huolesi ja murheesi meille enkeleille, ja salli meidän ottaa taakkasi kannettavaksemme.”

Tällä viikolla enkelit muistuttavat avusta, jota he tarjoavat. Nyt, keskellä joulukiireitä ja -stressiä, on hyvä pysähtyä, ja muistaa, että apua on tarjolla. Sinun ei tarvitse tehdä kaikkea yksin, eikä ilman tukea ja apua.

Enkelit auttavat sinua. He kantavat taakkasi, ottavat pois huolesi ja surusi, ja antavat sinulle voimaa ja rohkeutta kohdata tämä päivä sellaisena kun se eteesi aukeaa.

Sinä et ole yksin.

Muista myös läheiset ihmisenkelit. He ovat ihmisiä, jotka enkelit ovat asettaneet polullesi välittämään enkelten rakkautta ja turvaa. Se voi olla lämmin hymy, ystävälliset sanat tuntemattomalta, tai jonkun läheisen antama konkreettinen apu. Havaitse nämä pienet kohtaamiset, joita eteesi tuodaan. Kiitollisuus näistä ihmeistä ja avusta lisää näiden tapahtumien määrää elämässäsi.

Enkelit pyytävät sinulta nyt lupaa auttaa. Annathan heille mahdollisuuden auttaa sinua.

***

❤️ Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

❤️ Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

❤️ Tilaa ilmainen Enkelikirje: enkelikortit.fi/enkelikirje


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *