Enkelikirjeen viikon 49 (2.-8.12.2019) enkeliviesti

Enkelikirjeen tämän viikon enkeliviesti ❤️

Jeesus, Jumalallinen parantaja

“Rakas Jeesus, kiitos Jumalallisista parannusvoimistasi ja läsnäolostasi.”

Tämän viikon enkeliviesti sopii erinomaisesti tähän adventin aikaan, jota nyt elämme. Kuljemme lähemmäs joulua, ja enkelit muistuttavat nyt joulun perimmäisestä sanomasta lahjojen, kiireen ja stressin takana: rauhasta ja joulun ihmeistä.

Maailmassa on olemassa meitä ihmisiä suurempi parantava voima. Se ilmentyi ja jatkaa ilmentymistään Jeesuksena, mutta voi ilmiintyä sinulle myös muussa muodossa tai hahmossa. Jokaiselle se tulee siinä muodossa, mikä resonoi hänessä parhaiten.

Tämä parantava voima on suurempi kuin mikään pelko tai sairaus. Se on Alkulähteen parantavaa voimaa. Voit milloin tahansa vetää sitä puoleesi ja pyytää sitä paikkaamaan sinua tai toista ihmistä. Se tuo sinulle rauhaa.

Tällä viikolla enkelit haluavat sinun olevan tietoinen siitä, miten merkityksellinen sinä olet tässä elämässä. Sinun täällä olossasi on tarkoitus. Älä koskaan kyseenalaista tai epäile sitä. Sinä olet tärkeä.

Joulu on ihmeiden aikaa. Tämä viesti virittää sinut joulun taian tunteeseen. Usko ja luota, että joulun ihmeet koskettavat myös sinua. Ota sinulle tulevat ihmeet vastaan.

***

? Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

? Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

? Tilaa ilmainen Enkelikirje:
https://www.enkelikortit.fi/enkelikirje


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *