Enkelikirjeen viikon 1 (30.12.2019-5.1.2020) enkeliviesti

Enkelikirjeen tämän viikon enkeliviesti ❤️

VIIKKO 1 (30.12.2019-5.1.2020)

Kaikki on hyvin

Arkkienkeli Jeremiel:
“Kaikki tapahtuu juuri niinkuin sen kuuluukin tapahtua, ja tulet pian ymmärtämään tilanteen piilossa olevat siunaukset.”

Vuoden 2019 lopuksi ja vuoden 2020 aluksi enkelit kertovat, että kaikki on hyvin. Asiat tapahtuvat juuri niinkuin niiden kuuluu tapahtua. Olet juuri siinä missä sinun kuuluukin juuri nyt olla. Siunaukset, joita tämä hetki kantaa mukanaan, tulevat näkyväksi ja ymmärretyksi vasta myöhemmin. 

Olisi helpompaa, etenkin vaikeina tai haastavina aikoina, saada jo heti aluksi tieto miksi tämä asia pitää käydä läpi niinkuin se tapahtuu. Valitettavasti se ei mene niin: ymmärrys seuraa usein vasta sen jälkeen, kun (elämän)tilanne on koettu ja läpikäyty. Muuten se oppimiskokemus, mitä tilanne kantaa mukanaan, jäisi vajaaksi, ja sitä kautta myös ymmärrys ja kasvu jäisivät puolitiehen. 

Sinulle kerrotaan: “Vasta kauempaa näkee kokonaiskuvan.” Se kertoo siitä, että ajallinen etäisyys koetusta tilanteesta avaa kokonaiskuvan kaikesta läpikäydystä. Sinun sisälläsi on viisaus jokaisen hetken tarkoituksesta. Hiljenny kuuntelemaan sitä. 

Tämä kortti vahvistaa, että asiat tapahtuvat tarkoituksenmukaisesti ja sinä olet turvassa koko prosessin ajan. 

Vuosi 2020 on voimakkaan, hyvää kohti vievän muutoksen vuosi. Tulee tapahtumaan paljon, ja sinua viedään eteenpäin elämässäsi ja omalla henkisellä polullasi. Kiitollisuuden vuosi! Enkelit tukevat sinua koko matkan ajan, ja ovat kanssasi kaikilla hetkillä. Luota siihen, että et ole koskaan yksin, ja että sinulla on aina rakastavat enkelikumppanit vieressäsi. On turvallista siirtyä kohti uutta vuotta. 

Kaikki tapahtuu juuri niinkuin on tarkoitettu. 

***

💕 Enkelikirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

💕 Enkelikirjeessä on seuraavien kahden viikon enkeliviesti, joka on intuitiivisesti kanavoitu kyseiseen hetkeen parhailta (arkki)enkeliltä/enkeleiltä. Kirjeessä on lisäksi vaihtelevasti muita inspiroivia kirjoituksia, tarjouksia tai ajankohtaisia asioita.

💕 Tilaa ilmainen Enkelikirje: enkelikortit.fi/enkelikirje


One thought on “Enkelikirjeen viikon 1 (30.12.2019-5.1.2020) enkeliviesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *