Päivän enkeliviesti: Vakaata edistymistä

Steady Progress, vakaa edistyminen enkelikortti

Edistyminen

“Haluamme antaa sinulle tunnustusta edistymisestäsi. Olet oppinut muistamaan rakkauden merkityksen päivittäisissä toimissasi. Näemme selvästi, miten suuren lahjan annat maailmalle rakastavien ajatustesi, tunteidesi ja tekojesi muodossa.”

Enkelit haluavat tänään juhlistaa ja onnitella sinua siitä edistymisestä, jota olet itsesi ja oman kehittymisesi kanssa tehnyt.

Henkinen polku ei aina ole helppo tai vaivaton; päinvastoin, siinä on usein jyrkkiä ylämäkiä ja vielä jyrkempiä alamäkiä, ja sopeutumista erilaisiin oloihin ja tilanteisiin. Enkelit tietävät miten rankka ja turhauttava polku voi välillä olla. Sen takia he tänään haluavat onnitella sinua ja juhlia sinua siitä, miten pitkälle olet jo päässyt.

He myös haluavat, että muistat juhlia itse itseäsi ja kiittää itseäsi siitä, että olet tällä polulla.

Etenet vakaasti eteenpäin. Matkaan kuuluukin satunnaiset harha-askeleet ja kiertotiet, sillä ne jokainen opettavat sinulle jotain uutta itsestäsi. Ne eivät ole hukkaan heitettyä aikaa. Ne kuuluvat juuri sinun omaan polkuusi. Ja niiden kautta sisäinen henkisen polun kompassisi ohjautuu taas takaisin oikeaan suuntaan.

Ajattele vuosi taaksepäin, missä silloin olit, millainen silloin olit? Entä 5 vuotta sitten? Huomaatko miten paljon olet tänä aikana kehittynyt ja kasvanut ihmisenä? Tänään on aika juhlia ja tunnistaa tämä eteneminen, jota olet niin sinnikkäästi tehnyt.

Tänään enkelit juhlivat sinua ja edistymistäsi. Onneksi olkoon! On aika iloita!

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit, mutta suomenkielisillä teksteillä, ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *