Päivän enkeliviesti: Vakaata edistymistä

Steady Progress - Vakaata edistymistä enkelikortti

Edistyminen

“Haluamme antaa sinulle tunnustusta edistymisestäsi. Olet oppinut muistamaan rakkauden merkityksen päivittäisissä toimissasi. Näemme selvästi, miten suuren lahjan annat maailmalle rakastavien ajatustesi, tunteidesi ja tekojesi muodossa.”

Saat tänään saman viestin kuin muutama päivä sitten: enkelit antavat tunnustusta ja kiitosta siitä vakaasta edistymisestä mitä henkisellä polulla kulkiessasi olet osoittanut.

Asiat eivät aina mene täydellisen helposti ja kohtaamme paljon vaikeitakin ajanjaksoja. Ne kaikki kasvattavat meitä ja näyttävät sellaisia kipupisteitä, jotka on tarkoitettu tulla näkyväksi, jotta ne voidaan käsitellä ja päästää sitten irti.

Kasvaminen on välillä kivuliasta, mutta vie koko ajan eteenpäin. Enkelit haluavat tänään juhlistaa sitä edistymistä, mitä olet tehnyt. Olet nyt pidemmällä kuin vielä kuukausi tai vuosi sitten, vaikket itse aina välttämättä huomaakaan edistymistäsi. Tänään sinua kehoitetaan näkemään tekemäsi muutos. Onnittele itseäsi siitä.

Olet menossa oikeaan suuntaan. Jatka tielläsi eteenpäin.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit, mutta suomenkielisillä teksteillä, ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *