Päivän enkeliviesti: Siunaus valepuvussa

Blessing in disguise angel card, Siunaus valepuvussa enkelikortti

Kätketty siunaus

“Kohtaamasi ongelma onkin tosiasiassa osittain vastaus rukoukseesi. Tulet myöhemmässä vaiheessa ymmärtämään paremmin tilanteen taustalla olevat seikat. Luota taivalliseen suojeluun ja taustalla toimivaan rajattomaan jumalalliseen viisauteen. Rukouksiisi vastataan parhaalla mahdollisella tavalla.”

Enkeleiden viesti sinulle tänään on, että tilanteesi on siunaus valepuvussa.

Usein ymmärrämme vasta jälkikäteen mikä opetus ja viisaus tietyissä elämänvaiheessa ja -tilanteissa on ollut. Miksi asia piti käydä läpi, mitä se opetti. Jos tuota opetusta ei ymmärrä ensimmäisellä kerralla, toistuu sama tilanne niin monta kertaa, että ymmärrämme opetuksen sisällön.

Enkelit korostavat, että opetus ei ole koskaan negatiivinen, vaikka tilanne saattaakin sellaiselta tuntua. Sen tarkoituksena on, että opit lisää itsestäsi ja kehityt sieluna eteenpäin.

Esimerkiksi rahattomuuden opetuksena voi olla, se että huomaa, ettei arvosta itseään ja pitää itseään jotenkin huonompana (eikä sen takia anna rahan tulla elämään, ja tekee valintoja, jotka vievät enemmän kuin tuovat). Raha valikoituu opetuksen antajaksi, koska se on kohta, mitä kautta opetuksen parhaiten ymmärrät. Universumi on viisas.

Kun tämän alkusyyn lopulta tiedostaa, voi alkaa työstämään tätä pinnan alla olevaa uskomusta ja antamaan anteeksi itselleen ja tuon uskomuksen syntymiseen vaikuttaneille henkilöille ja tapahtumille. Enkelit auttavat tässä. Vähitellen, oman henkisen työskentelyn kautta, oppii arvostamaan ja rakastamaan itseään. Arvostamisen kautta ymmärtää, että on sallittua olla rahaa ja että on rahan arvoinen. Ja rahattomuuden tilannetta enää tulekaan eteen, koska tärkeä opetus (itsensä arvostaminen) on ymmärretty. Sitä tarvitse tuoda enää uudelleen koettavaksi.

Sama pätee ihmissuhteisiin ja kaikkeen muuhunkin elämässä. Vaikeissa ajoissa piilee viisauden siemen.

Pysähdy tänään kuuntelemaan mitä sisäinen opastuksesi sanoo: mikä viisaus tässä hankalassa tilanteessa on; mitä se voi sinulle opettaa? Varsinkin tilanteet, jotka tuntuvat toistuvan uudelleen ja uudelleen, kantavat sisällään merkityksellistä opetusta ja opastusta. Ota niiden sanoma vastaan.

***

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Daily Guidance From Your Angels (samat enkelikortit, mutta suomenkielisillä teksteillä, ovat Ohjausta enkeleiltä). Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *