Päivän enkeliviesti: Sinä tiedät mitä tehdä

You know what to do - Sinä tiedät mitä tehdä -enkelikortti

Sinä tiedät mitä tehdä

Arkkienkeli Uriel: “Luota sisäiseen tietoosi, ja toimi sen mukaisesti ilman viivyttelyä.”

Enkelten viesti sinulle tänään on: luota sisäiseen tuntemukseesi; sinä tiedät mitä tehdä.

Haemme usein vahvistusta sisäiselle tietämykselle ulkopuolelta. Tuntuu jotenkin varmemmalta, kun joku toinen vahvistaa sen minkä jo hiljaisessa mielessä tiedämme. Tämän päivän viesti enkeleiltä on kaipaamasi vahvistus. Sinä tiedät.

Joskus kyse voi olla myös siitä, että syvällä sisimmässämme tiedämme mitä tehdä, mutta emme halua tehdä niin, sillä emme halua kohdata tätä totuutta. Sen sijaan odotamme lisää merkkejä, lisää ohjausta. Tämän päivän viesti on se, että sinä tiedät, ole siis itsellesi rehellinen. Tämä on vahvistus: sinä tiedät jo mitä tehdä.

Kuuntele sisäistä ääntäsi, intuitiotasi, omaa syvää viisauttasi, Korkeimman Minäsi ohjausta. Se kertoo sinulle totuuden, se kertoo sinulle mihin suuntaan mennä ja mitä päätöksiä tehdä.

Kohtaa tämä sisäinen viisautesi, vaikka se hetkellisesti sattuisikin. Sinä olet koko ajan turvassa, sinua kannatellaan läpi tämän muutoksen.

Voit pyytää apua Arkkienkeli Urielilta. Uriel auttaa sinua valaisemalla tietäsi. Usein hän näyttää tosin vain seuraavan askeleen, ei koko tietä tai lopputulosta. Mutta seuraavan askeleen kautta siirryt sitä seuraavalle, ja taas sitä seuraavalle, ja pian huomaat, että olet kulkenut jo aikamoisen matkan. Pyydä Arkkienkeli Urielin apua tällä polullasi, tähän hetkeen, tähän tilanteeseen, ja saat avun.

Päivän viesti on siis: on tullut aika luottaa omaan sisäiseen tietoosi. Sinä tiedät jo mitä tehdä.

*** 

Tämä enkeliviesti on voimassa 24 tuntia siitä hetkestä, kun luet sen. Enkeliviesti tulee sinulle juuri oikeaan aikaan ja juuri oikealla hetkellä. Päivän enkelikortti on Doreen Virtuen enkelikorttipakasta Archangel Oracle Cards. Tätä viestiä saa välittää vapaasti eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos. ♥

♥ Tilaa henkilökohtainen, intuitiivinen enkeliviesti ja kanavointi omaan elämääsi sähköpostilla auttavat.enkelit@gmail.com ♥


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *